Dagkurser 

Kursus i blomstermaling hos Birthe Jarlbæk

2-dages kurser

med undervisning i blomstermaling afholdes hos mig på Møn (se Kursussteder). Kurserne afholdes både på hverdage og i weekender.

 

Undervisningen foregår i tidsrummet 10:00 - 17:00 (inkl. frokost). Der startes med en let morgenmad, der er inkluderet i kursusafgiften. Frokosten er ikke inkluderet i prisen, så husk madpakke.

Har du brug for en overnatning, så henviser jeg gerne til gode Bed-and-Breakfast steder lige i nærheden.

 

På kurserne er der normalt 4 - 6 deltagere.


 

 

Internatkurser 

5-dages kurser

Internatkurser med undervisning i blomstermaling gennemføres tre gange om året. Kurserne foregår på Møn (se Kursussteder). På internatkurserne undervises der normalt i disse tidsrum: 10:00 - 13:00, 15:00 - 18:30 og 19:30 - 21:00. Efter kl. 21:00 er der mulighed for maling på egen hånd.

Den sidste dag sluttes der dog kl.17:00, så alle har en chance for at komme hjem, inden det bliver alt for sent.

 

På kurserne er der normalt 10 - 12 deltagere.

 

Indkvarteringen foregår på et hotel eller et Bed-and-Breakfast sted, hvor der foruden værelser også er et tilpas stort lokale til undervisning.

Kursisterne får hver sit værelse. På hotellet er der bad og toilet til hvert værelse, mens der på Bed-and-Breakfast i nogle tilfælde er to værelser, der deler et bad/toillet. I kursusafgiften er inkluderet undervisning og fuld forplejning (dog ikke drikkevarer til frokost og aftensmad). Selve indkvarteringen bestilles og afregnes direkte med overnatningsstedet.

 

 

Kursusdatoer kan ses i Kursuskalenderen.

 

Private kurser

Det er muligt at arrangere private kurser i blomstermaling såvel i Danmark som i udlandet. Pladskravet er ca. 1 kvadratmeter bordplads pr. deltager samt adgang til stikkontakter til lamper. Der aftales på forhånd en fast pris, der dækker undervisning og min transport samt evt. ophold. På kurserne kan deltage fra 1 - 12 personer (prisen er den samme).